top of page
  • Forfatterens bildeCoOwner

Deleie med CoOwner i spennende nybolig prosjekt

Fantastisk utsikt, kort vei til sentrum og moderne fasiliteter. Høres det ut som noe for deg? ByBo bygger 63 leiligheter i sjøkanten utenfor Ålesund i ulike priser og størrelser fra 47-150 kvm. Alle boenhetene har privat uteplass, parkering og sportsbod. Og med utbyggingen følger det også grøntarealer, lekeplasser og tursti langs sjøen. ByBo ønsker også å bidra til at flere skal få muligheten til å eie sin egen bolig, og tilbyr derfor medeierskap med CoOwner for deg som synes det er vanskelig å komme seg inn i boligmarkedet.Medeierskap eller deleie gir flere en reell mulighet til å komme seg inn i boligmarkedet på en trygg og forutsigbar måte. Først med en ideell andel, men ikke minst med en klar og tydelig vei til fullt eierskap. Medeierskap handler først og fremst om å ta del i et boliglån og den verdiskapningen som boligmarkedet normalt gir over tid. På den måten får man også mulighet til å bygge egenkapital, som over tid vokser seg stor nok til at man kan eie boligen på egenhånd. Og ikke minst gir det også en forutsigbar bosituasjon.


Vi i CoOwner synes Steinvågneset er et spennende boligprosjekt som både byr på en moderne og sentrumsnær boform som mange ønsker, og samtidig har enkel adgang til natur og rekreasjon som i sum gjør det til en god plass å leve. Vi synes også at det er utrolig spennende at ByBo som boligutvikler ønsker å bidra til å senke terskelen for å kunne eie sin egen bolig ved å gjøre medeierskap tilgjengelig i dette prosjektet, og er stolt over at de har valgt CoOwner som partner.


En av fordelene med å kjøpe ny bolig er at dokumentavgiften er vesentlig lavere enn ved kjøp av brukt bolig fordi den bare beregnes av tomteverdien og ikke hele boligens verdi. Dette senker også terskelen i forhold til hvor mye egenkapital man må ha tilgjengelig for å oppfylle kravet i utlånsforskriften om 15% egenkapital. Samtidig kan man være trygg på at man flytter inn i en bolig med moderne løsninger bygget etter dagens krav og standarder og med et begrenset vedlikeholdsbehov.


Les mer om Steinvågneset her. Og hvis du ønsker å vite mer om medeierskap med CoOwner så kan du lese mer på www.coowner.no, hvor du kan kontakte oss eller booke et uforpliktende møte 🏡💚

1 175 visninger
bottom of page