top of page
  • Forfatterens bildeCoOwner

Jøss – kan jeg deleie? Kjøp halve boligen, bo i hele!

Det er utfordrende for mange å komme seg inn på boligmarkedet. Den utfordringen tar Jærentreprenør på alvor og tilbyr derfor deleie i samarbeid med CoOwner for de ledige leilighetene i Vestbygget i Klepp sentrum. Prosjektet inneholde flere leiligheter med størrelser og løsninger spesielt utviklet for deg som skal kjøpe din første leilighet, eller rett og slett ikke trenger masse boltreplass. Nå kan du også gjøre det basert på deleie.Medeierskap eller deleie gir flere en reell mulighet til å komme seg inn i boligmarkedet på en trygg og forutsigbar måte. Først med en ideell andel, men ikke minst med en klar og tydelig vei til fullt eierskap. Medeierskap handler først og fremst om å ta del i et boliglån og den verdiskapningen som boligmarkedet normalt gir over tid. På den måten får man også mulighet til å bygge egenkapital, som over tid vokser seg stor nok til at man kan eie boligen på egenhånd. Og ikke minst gir det også en forutsigbar bosituasjon.


Vi i CoOwner synes Vestbygget er et tiltalende boligprosjekt med attraktiv beliggenhet i Klepp sentrum på Jæren. Det er lagt vekt på å tilby leiligheter i ulike størrelser og løsninger som gjør at det passer godt for de som skal kjøpe sin første bolig. Vi synes også at det er utrolig motiverende at Jærentreprenør som stor boligutvikler i regionen ønsker å bidra til å senke terskelen for å kunne eie sin egen bolig ved å gjøre medeierskap tilgjengelig i dette prosjektet, og er stolt over at de har valgt CoOwner som partner.


En av fordelene med å kjøpe ny bolig er at dokumentavgiften er vesentlig lavere enn ved kjøp av brukt bolig fordi den bare beregnes av tomteverdien og ikke hele boligens verdi. Dette senker også terskelen i forhold til hvor mye egenkapital man må ha tilgjengelig for å oppfylle kravet i utlånsforskriften om 15% egenkapital. Samtidig kan man være trygg på at man flytter inn i en bolig med moderne løsninger bygget etter dagens krav og standarder og med et begrenset vedlikeholdsbehov.


Les mer om Vestbygget på Klepp her. Og hvis du ønsker å vite mer om medeierskap med CoOwner så kan du lese mer på www.coowner.no, hvor du kan kontakte oss eller booke et uforpliktende møte 🏡💚

862 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page