top of page
  • Forfatterens bildeCoowner

Vurderer du å være kausjonist? Les dette!

Det blir bare mer og mer vanlig at foreldre og besteforeldre "må" stille som kausjonist for sine nære og kjære som trenger hjelp til å komme seg inn på boligmarkedet. Å være kausjonist har noen konsekvenser som en bør være klar over før en signerer avtalen.Finnes det alternativer?

Ja, heldigvis. Vi i CoOwner ønsker ikke at foreldre, besteforeldre, venner og bekjente skal utsette egen økonomi for uforholdsmessig risiko, for at sine nære og kjære skal komme inn i boligmarkedet. Vi ønsker heller ikke at boligmarkedet kun skal være for dem som har tilgang på ressurssterke mennesker rundt seg. Det er på tide at boligmarkedet blir tilgjengelig for flere. Medeierskap med CoOwner kan være en av løsningene på dette.


Bytt ut kausjonisten med CoOwner, les mer om vårt konsept her.


I Huseiernes artikkel "7 advarsler til deg som skal være kausjonist" kan du lese mer om det å være kausjonist.

 

Interessert i høre mer om CoOwner? Lik vår side på Facebook og følg oss på Instagram for jevnlige oppdateringer. Du kan også booke et møte direkte med oss eller benytte kontaktskjemaet på hjem-siden vår her. Du kan også enkelt dele blogginnlegget vårt på sosiale medier ved å trykke på et av symbolene under 👇

1 094 visninger
bottom of page