top of page
CoOwner teamet

Vår visjon er å bekjempe økonomisk og sosial ulikhet gjennom å bidra til at flere kan eie sitt eget hjem.  Altfor mange står utenfor boligmarkedet i dag, rett og slett fordi inngangsbarrierene er for høye.

 

Vi vet vi gaper over en stor oppgave, men vi er kjempemotivert av målet om å bidra til at flere kan kjøpe bolig. Kontakt oss gjerne på e-post eller telefon, eller book et møte direkte med oss her.

Lars Christian Blåsternes, CEO i CoOwner

CEO / Daglig leder

Lars Christian Blåsternes

mobil +47 468 79 700

e-post lars@coowner.no

LinkedIn profil

Lars Christian er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med master i finansfag (1995-1999). Han har også en executive master i Sustainable Business Strategy fra NHH (2021-22). Lars Christian har bred ledererfaring fra mer enn 20 år i ulike virksomheter innenfor eiendom, finans, retail og industri. Han har også erfaring fra styrearbeid i større virksomheter, blant annet som styremedlem Bohus kjeden fra 2010 til 2017, og som styresekretær i børsnoterte virksomheter som Pan Fish og Kverneland Group fra 2001 til 2007.

(Foto: Line Owren Fotografi)

lineowrenfotografi-0Y5A5213-Edit.jpg

CSO / Leder Salg og Marked

Odd Egil Flokketveit

mobil +47 958 11 579

e-post odd.egil@coowner.no

LinkedIn profil

Odd Egil er utdannet Siviløkonom fra Handelshøgskolen i Bodø med spesialisering i innovasjon og entreprenørskap (1998-2003). Han har også Management Program i ledelse fra BI Stavanger (2007), samt Executive Education fra The Wharton School at the University of Pennsylvania (2014). I perioden 2015-2022 har Odd Egil vært en del av konsernledelsen i Bate Boligbyggelag som direktør Bedriftsmarked/direktør Kunde og Salgs- og markedsdirektør. Han har også lang ledererfaring fra henholdsvis Nordea og Sandnes Sparebank, samt en rekke styreverv i næringslivet og toppidretten.

Eirik Berge, Grunnlegger av CoOwner

CCO / Leder Konsept- og forretningsutvikling

Eirik Berge

mobil +47 962 02 903

e-post eirik@coowner.no

LinkedIn profil

Eirik er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Stavanger (2014-2017), og har en Bachelor i Økonomi & Administrasjon. De siste fire årene har han jobbet som finanskontroller i KryptoVault, et ungt datasenter-selskap med fokus på blockchain-relatert hardware. Eirik har erfaring fra blant annet restrukturering og forhandling av gjeld, nedbemanning, kapital-forhøyelser, oppskalering og forberedelse på videre vekst. Eirik er styremedlem i Grunnfjellet AS, daglig leder i Grunnfjellet Eiendom AS og én av to grunnleggere av CoOwner AS.

(Foto: Line Owren Fotografi)

bottom of page