CoOwner teamet

Vår visjon er å bekjempe økonomisk og sosial ulikhet gjennom å bidra til at flere kan eie sitt eget hjem.  Altfor mange står utenfor boligmarkedet i dag, rett og slett fordi inngangsbarrierene er for høye.

 

Vi vet vi gaper over en stor oppgave, men vi er kjempemotivert av målet om å bidra til at flere kan kjøpe bolig. Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon eller book et møte med oss her.

Vi rekrutterer! Nå er vi på jakt etter en ambisiøs leder som vil være med oss å bygge selskapet videre og skape de beste kundeopplevelsene. Les mer her (Leder salg og marked)

Lars Christian Blåsternes, CEO i CoOwner

CEO / Daglig leder

Lars Christian Blåsternes

mobil +47 468 79 700

e-post lars@coowner.no

LinkedIn profil

Lars Christian er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med master i finansfag (1995-1999). Han har også en executive master i Sustainable Business Strategy fra NHH (2021-22). Lars Christian har bred ledererfaring fra mer enn 20 år i ulike virksomheter innenfor eiendom, finans, retail og industri. Han har også erfaring fra styrearbeid i større virksomheter, blant annet som styremedlem Bohus kjeden fra 2010 til 2017, og som styresekretær i børsnoterte virksomheter som Pan Fish og Kverneland Group fra 2001 til 2007.

(Foto: Line Owren Fotografi)

Eirik Berge, Grunnlegger av CoOwner

Leder for Konsept- og forretningsutvikling

Eirik Berge

mobil +47 962 02 903

e-post eirik@coowner.no

LinkedIn profil

Eirik er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Stavanger (2014-2017), og har en Bachelor i Økonomi & Administrasjon. De siste fire årene har han jobbet som finanskontroller i KryptoVault, et ungt datasenter-selskap med fokus på blockchain-relatert hardware. Eirik har erfaring fra blant annet restrukturering og forhandling av gjeld, nedbemanning, kapital-forhøyelser, oppskalering og forberedelse på videre vekst. Eirik er styremedlem i Grunnfjellet AS, daglig leder i Grunnfjellet Eiendom AS og én av to grunnleggere av CoOwner AS.

(Foto: Line Owren Fotografi)